top of page

А Development отримала відзнаку за вагомий внесок в захист та збереження обʼєктів культурної спадщини

18 квітня весь цивілізований світ відзначає Міжнародний день пам’яток та визначних місць.


Всеукраїнська асоціація охорони культурної спадщини (ВАОКС) за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України, а також Українського національного комітету ICOMOS (Міжнародної ради з охорони пам’яток та історичних місць) ініціювала та оголосила про початок впровадження в Україні “Національної програми підготовки фахівців з реставрації памʼяток культурної спадщини” та в рамках заходу відзначили подяками представників бізнес-спільноти та стипендіальними програмами і нагородами студентів, за їх внесок в збереження обʼєктів культурної спадщини. 


Броніслав Чумак та Юлія Полюхович, директор з маркетингу та архітекторка проєктів А Девелопмент, презентували кейс реновації Арсенальної площі. В рамках реновації, девелопер реалізував комплекс робіт з реставрації з пристосуванням колишніх будівель комендатури та казарми з Микільською Брамою, результати яких і були відзначені нагородою організаторами заходу.


«У всьому світі редевелопмент не є чимось унікальним. Але в Україні, ми, фактично, є першопрохідцями у цих процесах. Тому нам дуже важливо запроваджувати правильний та відповідальний формат у підході до розвитку міста. Ми розвиваємо проєкти за рахунок перегляду функціональності та ергономіки внутрішнього простору — при цьому з бажанням зберегти надбання минулого, створюючи унікальну синергію. І це — саме те, що ми, в свою чергу, передамо наступним поколінням» — Олексій Баранов, власник та СЕО А Девелопмент




bottom of page